Wegwerkzaamheden tijdens Sunsation

Kom je van ver? Hou dan rekening met werkzaamheden op de Ring Groningen. Door werkzaamheden aan de ring om Groningen is het advies om de ringweg om Groningen te mijden, met name in de spits.  Vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart Van 1 maart tot 21 maart 06:00 uur…

lees meer

Taxi

Er is een speciale taxistandplaats ingericht bij de kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Op deze plek staan voldoende taxi’s te wachten om je naar huis te kunnen brengen. Taxibedrijf Uvo is hier als grootste vervoerder in de regio ook aanwezig met meerdere taxi’s

lees meer

Openbaar vervoer

Sunsation is goed te bereiken middels het openbaar vervoer. Neem hiervoor buslijn 61 naar Middelstum en stap uit op de halte Brouwerslaan. Kijk op 9292.nl voor de actuele vertrektijden van en naar Middelstum en een reisadvies.

lees meer

Kiss & ride

Wanneer je mensen brengt en/of ophaalt tijdens Sunsation kan je hiervoor terecht bij de speciale kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Dit is namelijk de dichtstbijzijnde plek waar je mensen af mag zetten en dit ook veilig kunt doen.

lees meer

Locatie & parkeren

Het festivalterrein bevindt zich aan de straat Oosterburen in Middelstum. Tijdens het festival wordt er duidelijk aangegeven hoe je Sunsation kunt bereiken. Je kunt jouw auto gratis in het dorp parkeren op de daarvoor toegestane plaatsen.

lees meer