Wegwerkzaamheden tijdens Sunsation

Kom je van ver? Hou dan rekening met werkzaamheden op de Ring Groningen.

Door werkzaamheden aan de ring om Groningen is het advies om de ringweg om Groningen te mijden, met name in de spits. 

Vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart

Van 1 maart tot 21 maart 06:00 uur is de westelijke ringweg (N370) om Groningen afgesloten tussen het Vrijheidsplein en toerit 18 Zeeheldenbuurt. 

Sunsation is vanaf de A28 vanuit de richting Assen en vanaf de A7 vanuit de richting Drachten bereikbaar door via de zuidelijke ring (N7) en de oostelijke ring (N46) om Groningen naar de N46 richting Middelstum te rijden. Vanaf Hoogezand (A7) is Sunsation volgens de gebruikelijke route bereikbaar.

Van vrijdagavond 22 maart 22.00 uur tot zaterdagavond 23 maart 22.00 uur zijn op het Julianaplein (Groningen Ring Zuid) de volgende rijrichtingen afgesloten:

  • Assen > Drachten
  • Assen > Hoogezand
  • Drachten > Hoogezand

Sunsation is vanaf de A7 vanuit de richting Drachten bereikbaar door via de westelijke ring (N370) en noordelijke ring (N370) om Groningen naar de N46 richting Middelstum te rijden. Vanaf Hoogezand (A7) is Sunsation volgens de gebruikelijke route bereikbaar. Geadviseerd wordt om de A28 vanuit Assen te mijden.

Van zaterdagavond 23 maart 22.00 uur tot maandagochtend 25 maart 06.00 uur zijn op het Julianaplein (Groningen Ring Zuid) de volgende rijrichtingen afgesloten:

  • Assen > Drachten
  • Drachten > Assen
  • Hoogezand > Assen
  • Drachten > Hoogezand
  • Hoogezand > Drachten

Alleen de route Assen > Hoogezand is beschikbaar.

Sunsation is vanaf de A7 vanuit de richting Drachten bereikbaar door via de westelijke ring (N370) en noordelijke ring (N370) om Groningen naar de N46 richting Middelstum te rijden. Vanaf Hoogezand (A7) is Sunsation volgens de gebruikelijke route bereikbaar. Vanaf de A28 vanuit de richting Assen is Sunsation te bereiken door via de zuidelijke (N7) en oostelijke ring (N46) om Groningen naar de N46 richting Middelstum te rijden.

Kijk voor actuele info op: www.groningenbereikbaar.nl